Havi archív: 2017. október

okt 30

Klíma akció

A klímák vásárlásakor örülhetünk ha kifogunk egy klíma akciót. Általában az ilyen leárazásokat vagy a karácsonyi szezonban vagy a klímás szezon előtt tudjuk kifogni. Figyeljünk azonban arra, ha akciós terméket vásárolunk, hogy abból is milyet. Keress pénzt a Blogoddal! Egyedülálló lehetőség! Próbáld ki most!

okt 30

Nemzetközi költöztetés

A nemzetközi költöztetés egyik nagy előnye, hogy nem kell a kedvenc bútorainktól megválnunk, ha elköltözünk külföldre. Ennek a szolgáltatásnak a segítségével magunkkal tudjuk vinni a kedven fotelünket oda, ahová éppen utazunk. Ez azért is jó, mert ha úgy gondoljuk, hogy végleg külföldre költözünk, akkor nem kell itthon tárolási díjat fizetnünk azért, hogy míg nem vagyunk …

Olvass tovább »

okt 26

Szobafestés Budapest

Ha szobafestés előtt állunk, akkor mindig jön a nagy dilemma, hogy milyen színű legyen a fal? Ha esetleg tapétázva lesz, akkor milyen legyen a tapéta legyen, A szobafestés Budapesten nagyon egyszerűen megoldatható egy profi festő céggel. Ők elintéznek  nekünk mindent. A fal előkészítéstől a száradásig. Keress pénzt a Blogoddal! Egyedülálló lehetőség! Próbáld ki most!

okt 26

Lakásfelújítás

Ha lakásfelújításon törjük a fejünket, akkor meg tudjuk tenni, hogy ha vannak gyerekinek, hogy őket is belevonjuk a felújításba. A gyerekek többsége szeret a szüleinek ilyen esetben segíteni. Rájuk bízhatjuk, pl a festést, söprést és még sok más olyan dolgot, amit tudjuk, hogy Ők is meg tudnak csinálni a lakásfelújítás alatt.