3D nyomtatás, öntöde árak Budapesten!

A 3D nyomtatás a mai módszerek segítségével akár néhány perc alatt is elkészülhet, de a munkamenet jellegétől, illetve a nyomtatni kívánt forma kidolgozottságától és nagyságától függően akár órákig is eltarthat. Tömeggyártás esetén rendkívül költséghatékony gyártási eljárás a 3D nyomtatáshoz a precíziós öntés. 3D nyomtatás árak miatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

precíziós öntés általában egy acél öntödében vagy precíziós öntödében valósul meg a gyakorlatban. A precíziós öntést sokan kedvelik, hiszen gyorsasága és kedvező ára ellenére jó minőségű, pontosan kidolgozott termékeket eredményez. 3D nyomtatás Budapesten kollégánk várja megkeresését!

A 3D nyomtatás Budapesten és a precíziós öntöde egy jól felszerelt precíziós öntödében vagy acél öntödében lehetővé teszi a kutató-fejlesztő csoportok számára, hogy a megtervezett alkatrészeket asztali méretű nyomtatókkal akár életnagyságban is lemodellezhessék, nagyságrendekkel javítva ezzel a termelés hatékonyságát. 3D nyomtatás árakra lenne szüksége, hívja fel cégünket!

Az élelmiszeriparban gyakran használt magasan ötvözött acél öntöde  a szivattyúalkatrészek, húsdaráló csigák, paprikaőrlő lapok. A mezőgazdaság számára főként alacsonyan és közepesen ötvözött acél öntöde, gépalkatrészeket értékesítünk. Jellegzetes öntvények az erőgépek, kaszálógépek, gyepápoló berendezések öntvényalkatrészei, illetve a vetőgépalkatrészek. A járműipar részére szerelvényalkatrészeket, fogaskerekeket gyártunk a precíziós öntöde területén. Öntöde árak miatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

Az acélöntvények keménységét és szöveti szerkezetét hőkezeléssel tudjuk tovább befolyásolni az öntöde területén. Öntöde árakra lenne kíváncsi, hívja fel cégünket!

Az acélöntvények anyag-összetételét spektrométerrel ellenőrizzük és arról minőségi bizonyítványt állítunk ki az öntöde területén.

 

a