Autófényezés vagy karosszéria javítás érdekelné?

Az autófényezést azokban az esetekben használjuk, ha a sérülés nem túl mély valamint a fényezendő terület elhelyezkedése lehetővé teszi a spot fényezés alkalmazását. Ennél a javítási technológiánál nincs szükség a teljes elem  az autófényezés Budapest , a javítás az elemen belül történik, ezáltal nem változik a  kárfelvétel rétegvastagság, nincs értékcsökkenés.A gépjármű lemosása, szilikonos olaj, kátrány és egyéb szennyeződések oldószerekkel való eltávolítása, fólia díszléc ragasztó eltávolítása. Karambol által megsérült idomok javítás utáni alváz és üregvédelme, a karosszéria lakatos árak  kőfelverődés elleni védelem teljes visszaállítása, vagy javítása.

 

Zsír- és pormentesítés, oxidmentesítés után a sérült felületet durva szemcsézetű koronggal csiszolja elő mellyel eltávolítva a régi sérült festékréteget, és megfelelő tapadást biztosít a következő fázisban felhordott kittnek. Az autófényezés árak miatt érdeklődjön telefonon.Fényezendő felület anyaga és egyenetlensége függvényében javítási technológiát kell választani.Teljes elemet, vagy rész elemet (spot fényezés). A részelem fényezést csak a karosszéria javítás  elem szélén, sarkán célszerű elvégezni a belefújt ködhatár mérete miatt.Rozsda eltávolítása után, az autójavítás  tiszta fémfelületekre foszforsavas alapozót kell felhordani.

 

Műanyag felület esetén lúgos vizes lemosást alkalmazni, a műanyag hőkezelését (temperálás), műanyag alapozást kell végezni, kittelő anyag felhordása előtt a karosszéria javítás Budapest  tapadás érdekében előcsiszolni. Javított felületre üvegszál erősítésű poliészter kittet ,majd finomabb szemcsézetű műanyagra használatos kittel tölti ki az egyenetlen felületet. A felület síkba csiszolása után egyenetlenséget, karcmentességet ellenőrizni kell.Karosszéria javítás árak miatt keressenek fel minket! Az autójavítás árak nálunk mindig kedvezőek!

 

További érdekes cikkek miatt kattintson ide:https://erdekessegek.cafeblog.hu/2019/04/11/192/

a