Autósiskola, jogosítvány Székesfehérvári központunkban!

Az autósiskola részlegénél az A és B kategóriás elméleti és gyakorlati képzés folyik, valamint nálunk a már jogosítvány igazolással rendelkezők is felfrissíthetik tudásukat, edzhetik önbizalmukat. Autósiskola Székesfehérvár területén, személyzetünk várják a diákokat!

 

A kiscsoportos elméleti oktatás hívei vagyunk az autósiskola részlegénél, így nálunk mindig van lehetőség és lehetőség az oktatás során felmerülő kérdések megvitatására a jogosítvány szerzésnél. Ha pedig ez nem lenne elég, tanárjaink személyes konzultációkat is vállalnak az autósiskola Székesfehérvár városánál. A tananyag elsajátítást a számítógépes rendszereinket tanulóink szabadon használhatják a jogosítvány Székesfehérvár központjánál! Így rajtunk már nem múlik a sikeres jogosítvány Székesfehérvári fejlődés. Gépjárművezető képzés Székesfehérvári vállalatunknál, várjuk hívását hogy segíteni tudjunk számára!

Gyakorlati oktatóink tapasztalt, sokat látott szakemberek, akik számára nem létezik határ a gépjárművezető képzés Székesfehérvári cégünknél!

Elméleti tanfolyamainknál  az órák hétfőn és csütörtökön 18:00 órától kezdődnek  a gépkocsi vezető képzés Székesfehérvári iskolánkban. Nagyon jó létszámú jelentkező esetén ettől eltérő (pl. délelőtti) időpontban is megtartjuk az órákat a gépkocsi vezető képzés Székesfehérvári területünknél.

Hat – tíz fő jelentkezése esetén kihelyezett B-kategóriás jogosítvány oktatás  megtartására is van kialakításunk, természetesen megfelelő tanterem biztosítása mellett. Ilyen pillanatban a szervezésért szervezési díjat tudunk biztosítani, valamint a jelentkezők tandíjából 5%-ot elengedünk a B-kategóriás jogosítványnál.

Központunknál  az elméleti tananyagot távoktatásban is el lehet sajátítani a C-kategóriás jogosítványnál is.

A C-kategóriás jogosítvány esetében az elméleti vizsgák  megcsinálása után a gyakorlati oktatást erre szerződött partnerünk,

Kevesebb napig lesz megfelelő a D-kategóriás jogosítványunk születési dátumunk lesz a lejárat!

Nagyon jó változással kezdődik az új év a D-kategóriás jogosítvány tulajdonosainak vagy akik most fogják megszerezni a jogosítványt.

Vagyis 2017-től már nem az orvosi vizsgálat napja határozza meg a B-E kategóriás jogosítványok érvényességét, hanem a jogosítvány tulajdonosának születési napja. Így sok pillanatban  lesz aki csak 9 évre kapja meg. 51 éves kor felett 5 év helyett akár 4 évre kapja meg az érvényességet a B-E kategóriás jogosítványt.

Vagyis: ha valaki egy héttel e nap előtt újítja meg a C-E kategóriás jogosítványát, akkor egy héttel előtte  egy évet el is veszít az okmány érvényességéből. C-E kategóriás jogosítvány miatt tárcsázza fel központunkat!

a