Cserepes lemez miatt vegye fel velünk a kapcsolatot!

A cserepes lemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, megjelenése illeszkedik a kor igényeihez, súlya csekély, szerelése gyors és rendkívül egyszerű. Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog. Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete nem bírna el egy nehéz beton vagy kerámiafedést,  a tetőfedés ezért praktikus a cserepes lemez. A cserepeslemez súlya ~5-7kg (könnyebb, mint a pala), ezért a súlya miatt szerkezetátalakítást nem kell végezni a tetőn. A kőzúzalékos cserepeslemez kialakításának köszönhetően 100 %-os cseréphatás érhető el vele, a cserép minden hátulütője nélkül.

 

A cserepeslemez, ha az épület szerkezete és a pala állapota lehetővé teszi- felhelyezhető az öreg palatetőre anélkül, hogy az lebontásra kerülne alóla. A  gyártása szerelése és a tetőfedő  terasz beépítése mellett , a cserepeslemez árak  gyártása cégünk egyik fő profilja.séjű, színezett betonréteget is: a  tetőfedés kettő együtt szilárdul meg. Ez a sima felületű betoncserép kevésbé szennyeződik. A legmodernebb tetőfedő  változaton ennek a felső rétegnek van egy különleges, hőreflektáló hatása: azaz nem melegszik fel annyira, mint a normál cserepek. Ha tetőtér beépítéses házam van, az ilyen betoncserép alatt a tetőfedő  könnyebb elviselni a nyarat…  Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése szerelése is.

 

cserepeslemez árak  sok mindent elárulhatnak a ház tulajdonosáról. Ami a betoncserepet illeti: ha nagyobb szemcséjű anyagokból gyártják, jóval erősebb, jobban bírja a terhelést, ám „cserébe” érdesebb a felülete, ezért jobban lerakódik rajta a szennyeződés. A normál cserepeslemez felrakása  hamarabb elveszíti a színét mint a kerámia. Ezért aztán megjelent a betoncserép újabb generációja, amelyre speciális lakkfelület kerül: ez sokkal kevésbé fakul, mint az egyszerű fajtája. De ebben a kategóriában is létezik a csúcsminőségű típus. Vannak ma már olyan cserepeslemez felrakása , amelyeket ugyan nagyobb szemcséjű anyagból gyártanak – ezért igen erősek –, ám felvisznek a tetejükre egy finom .

a