Egy eljegyzési gyűrű vagy jegygyűrű fontossága a nőnek!

Egy eljegyzési gyűrű vagy jegygyűrű fontossága a nőnek!

 

Talán nem csak én vagyok úgy vele, hogy izgalommal tölt el annak gondolata miként fog eljegyezni a párom, milyen eljegyzési gyűrűt fog választani és honnan fogja megtudni a jegygyűrű méretemet?

Sajnos azt is tudom amíg mi álmodozunk a nagy eseményről addig sok férfinak fejfájást okoz miként és milyen eljegyzési gyűrűvel vagy jegygyűrűvel lepje meg párját.

Azért is fontos a megfelelő jegygyűrű kiválasztása mert egy jó esetben életre veszi azt párjának és pont ezért nagyon el kell találnia azt, hogy melyik az a eljegyzési gyűrű amit szíve választottja nap mint nap viselne szívesen a kezén.

Ezért azt javaslom az uraknak, hogy bátran kérdezzék meg a párjuk barátnőjét vagy testvérét , anyukáját és ne érezzék úgy, hogy ez egy kudarc amiért nem képesek egyedül erre.
A másik megoldás a kutatás és kíváncsiskodás.. megnézni az ékszeres dobozát vagy amikor elmegyünk egy ékszerbolt előtt figyelni a reakcióját milyen típusú ékszereket nézeget és persze visel.

Ha minden megvan akkor már nincs más hátra csak a helyszín kiválasztása.

A karikagyűrűvel pedig már lényegesen egyszerűbb lesz a helyzet hiszen ezt már együtt válasszuk ki.

A karikagyűrű is lehet ma már több szín kombinációja így attól sem kell tartani ha esetleg elütne az arany színe a karikagyűrű és jegygyűrű között.

a