Esküvői ruha, vőlegény ruha miatt forduljon hozzánk bizalommal!

menyasszonyi ruha tervezőink mindenkire gondolnak. Minden menyasszony más és más egyéniség, így mindenkinek meg kell találjuk a saját stílusát. Igyekszünk ezt kihangsúlyozni a különböző anyagokból és szabásokból kiindulva,  a menyasszonyi ruha  színeken át az egészen kifinomult megoldások, aprólékos kidolgozások, gyönyörű kézi csipkék, különböző swarovsky  díszítésű öveken át egészen a  menyasszonyi ruha francia csipke bolerókig.Letisztult, egyszerű szabású menyecske ruha, főként szabadtéri menyegzőkre.A ruha karcsúsított fazonja kiemeli a csípő és a derék területét.A felsőrész szív alakban fut, szabadon hagyva a vállak vonalát és a dekoltázs területét.

 

A menyasszonyi ruha kölcsönzés nálunk nagyon kedvező . A szoknya, anyagát tekintve, finom tüllből készült, mely nem csak varázslatos megjelenést kölcsönöz, a komfortos viselet érzetét is biztosítja.Elegáns modellünket lágy csipkeanyaggal díszítették, mely a felsőrészen dominál igazán, a szoknyarészt át – át hagyja némi csipkeforma.A menyasszonyi ruha kölcsönzés miatt vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden menyasszony életében a legfontosabb az, hogy megtalálja álmai esküvői ruhat. A hosszú évek tapasztalatait szeretnénk megosztani veletek, hogy segítsünk megtalálni az igazit!

 

Biztos elképzelte már ezerszer, hogy milyen lesz a nagy nap és hogyan fog kinézni a nagybetűs esküvői ruha. Hiszen mindannyiunk nagy álma egészen kislány korunk óta, hogy a szőke herceg oldalán az oltár elé vonuljunk, és egy csodaszép esküvői ruha kimondjuk a boldogító igent.Ez leggyakrabban úgy valósul meg, hogy az esküvői ruhakollekciók darabjai között akadnak rá a megálmodott esküvői  ruha.

 

Amennyiben pedig ez nem történik meg, mert például az egyik esküvői ruhának az eleje, míg a másiknak a háta tetszik, vagy épp az uszályt másként képzeli el, esetleg nincs is rá szükség, akkor ezen tudunk segíteni.Esküvői ruha kölcsönzés nagyon fontos a menyasszony életében.  Amennyiben budapesti esküvői ruha kölcsönzésben  nem tud a világmárkák közül választani, akkor mi elkészítjük az Ön számára tökéletes esküvői ruhát. A vőlegény öltöny is megtalálható üzletünkben.

a