Földmunka Gépszállítás Bobcat Tereprendezés

FÖLDMUNKAGÉPSZÁLLÍTÁS,BOBCAT , Tereprendezés, ha kellünk akkor csörögjön

földmunka mint kifejezés az építőiparral tudjuk összekötni 100 százalékosan.Hisz a földmunka a kerti álmunk megvalósításához minden szakmabeli azzal kezdi a megvalósítást ,hogy legelső sorban a tereprendezést kell elkezdeni, amely nagyon szorosan kapcsolódik a földmunka elkezdésekor. Sokakban elkezd járni a gondolat,hogy ilyenkor érdemes-e otthon családon belül  neki állni a föld átrendezésnek!? Vagy talán kölcsönöznünk kéne egy munka eszközt, aki jóval kevesebb idő alatt elvégzi a tereprendezést mint akár egy Bobcat?

Sajnos ahogy észre-vesszük a földmunka rengeteg időt vesz igénybe. Ha csak szabadidővel rendelkezünk vagy akár mégha otthon vagyunk szabadságon,akkor mi is nyugodtan megfoghatjuk az ásót és kézi erővel a tereprendezéshez, hiszen kintvagyunk a friss levegőn és közben mozgunk is.

BOBCAT KÖLCSÖNZÉS, BOBCAT RAKODÓGÉP azon gondolkozik?

bobcat mint építési gépek vezető szerepet töltenek be a belföldi házépítés területén. A boldogságos alkalmazkodás és funkcionalitás megtestesítői teljes mértékben főleg abból is láthatjuk hogy a Bobcat mint kifejezés szinte egyet jelent nem csak ezzel a márkával, hanem magával a munkagép, rakodógép mint kifjezéssel  is. Masszív kivitelezés, jó mozgathatóság és optimális teljesítmény-súly aránynak lehetőséget add arra, hogy a bobcat rakodógépek a szélsőséges időjárási és terepviszonyok közepette is tökéletesen is használhatóak.

Számos ok, amiért nagyon sokan döntenek a  bobcat kölcsönzés-bérlés alatt:

Ha semmi másra nem szeretnénk energiát belefektetni, csak a manuális tereprendezés

Egy házépítést vagy tatarozást követő kert terepfelszíne, esetleg talajszerkezete a legritkább esetben is a legfontosabb dolog ha szép kertet szeretnénk othonunkba.

Ebből kifolyólag a tereprendezés egy olyan művelet, ami nem elhanyagolható az otthoni csodálatos kertünk eltervezéséhez.
Keményebb és puhább tereprendezés azt jelenti mikor,  milyen mértékű beavatkozást igényel. Puhább tereprendezésre a kertépítés közben folyamatosan kisebb-nagyobb mértékben hamarabb el kell végeznünk és nem is annyira időígényes folyamat mint a keményebb tereprndezés.
A kertépítés első folyamata általában a durva tereprendezéssel kell megvalósítanunk ez az első számú folyamat, ilyenkor nagyobb mennyiségű földréteget hozunk viszünk, távolítunk, vagy hozatunk az udvarunkba. A keményebb tereprendezést általában bobcatekkel kell megvalósítani, mivel költségkímélőbb és jelentősen gyorsabb a mauális munkavégzésnél. A durva tereprendezés alatt azt is érthetjük a térburkolatok, kerti tavak medréből kikerülő föld mennyiséget is.

gépszállítás mint megoldás is ha kellene:

Több évtizedes gépszállítási tapasztalattal munkásainkkal együtt elvégezzük kompresszorok, földmunkagépek, mezőgazdasági gépek, traktorok és egyéb gépszállítást, valamint motorok szállítását, személyi emelők gépszállításakor. Ebben az esetben is lényeges kímelenünk, hogy minden körülményről tájékoztatjuk bérlőinket minden egyes pontról, hogy a lehető legszakmaibb gépszállítást hajtsuk végre, hiszen az adott gépjármű méretéhez kell hozárakni a gépszállításhoz szükséges technikai eszközöket. Ezek a pontok összerakásából kerül kiszámlázásra az gépszállítás díja, melyet természetesen munkatársunk leegyezteti az leendő partnerrel előre, ezután haladéktalanul útnak indul a megadott helyre.

a