Furatmérők vagy kontúrmérők kellenének?

Az ipari méréstechnikának köszönhetően felfedezett eltérések csökkentik a költségeket és hozzájárulnak a hibák elkerüléséhez az optikai mérőgép és optikai mérőgépek. Ez a mérőlaborban vizsgált minden egyes alkatrészre, valamint a futószalagon, sorozatgyártásban készült darabokra ugyanúgy érvényes.A gyártási folyamat az a fázis, ahol a termelékenység igazán számít; a hatékonyság és az áteresztőképesség elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez; a költségeket kézben kell tartani és az állásidőket el kell kerülni.

 

Optikai mérőgép vagy optikai mérőgépekre lenne szükség?A gyártás az, ahol a termékminőség kőbe, fémbe, fába vagy kompozit anyagba van vésve – dolgozzon bármilyen anyaggal is – és az „elsőre jót gyártás” utáni hajsza egyre nagyobb elsőbbséget élvez.Kis furatok mérésére kifejlesztett furatmérők nagy görbületű tapintóval igen jól alkalmazhatók furatmérők mérésére.Precíziós furatmérők eszköz pontos és gyors mérések kivitelezéséhez kis furatok esetén. Igény esetén az analóg mérőóra kicserélhető Digimatic adatkimenettel rendelkező mérőórára is.

 

Az akkreditált  kalibrálás során  meghatározzuk a tömegmérő berendezés teljesítményét. A berendezések rendszeres  akkreditált kalibrálásával és beállításával biztonságosan mérhet, biztosíthatja a megfelelőséget, és elkerülheti a pontatlan mérések okozta veszteségeket.Az alábbi listából választhatja ki az Ön igényeinek megfelelő keménységmérők kategóriát, úgymint Rockwell, Brinell stb. elven működő berendezést.

 

A Kategória kiválasztása után bővebb tájékoztatást talál az egyes berendezésekről. A hordozható vagy kézi keménységmérők jellemzően UCI (Ultrahangos kompakt Impedancia) vagy Leeb (visszapattanós) elven működnek. A hagyományos profilprojektorok és mikrométerek forradalmi digitális fejlődése most lehetővé teszi az ellenőrzést korlátlan számú darabon, mindössze néhány másodperc alatt. Kontúrmérőkre lenne szüksége?

 

 

a