Homlokzati állvány és doka tábla kedvező árakon!

A zsalu  egy egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állvány rendszer. Az egyik legkönnyebb acél homlokzati állványrendszer a piacon. Rendkívül biztonságos, mert az Easy kerettel együtt a következő szint védőkorlátjának előszerelése segédelemek nélkül, a zsalu  az alsó, biztonságos munkaszintről történik. A kereteken lévő rozetták segítségével a PERI moduláris állványrendszer elemeivel kombinálható. rendszer szélessége 67 cm. Az egyes állványmezők járószintjeinek lefedése egy darab, 66 cm széles, egyrészes kombinált járótábla vagy két 33 cm széles acél járótábla alkalmazásával is a zsalu bérlés  történhet.

Mindkét járótábla típus rendelkezik a táblákba integrált kibillenés elleni védelemmel. Ez nemcsak gyors és biztonságos, de lehetővé teszi rések és a zsalu bérlés  nyílások kialakítását az egyes állványmezőkben, pl. anyagok mozgatásához.A függesztett állványok a homlokzati állvány legizgalmasabb kihívásai közé tartoznak… A homlokzati állványok  mindennapjait megtörő kihívás. Gazdaságosságuk ott érvényesül, ahol egyszerűen vagy túlságosan magasban kell dolgozni, vagy nincs terhelhető indító felület.Homlokzati állvány építése  díja a különböző méretű beépített rácsos tartók, csövek, bilincsek, láncok napi kölcsönzési díjainak összegzéséből adódik.

 

Egyedi kedvezmények is szóba kerülhetnek. De ez mindig az adott  a homlokzati állvány , ügyfél függvénye. Vagyis egyszerűen alkufüggő.Igazából nagyon nehéz ezekről a munkákról általánosságban beszélni, fogalmazást írni, ezért  a doka tábla inkább beszéljen róluk néhány konkrét referenciamunkánk, valószínűleg a doka tábla bérlés  nagyobb segítséget nyújtanak, mint akár azt ezer karakterben is meg tudnám fogalmazni.

a