Homlokzati állvány, kőműves állványok verhetetlen árakon!

Ezzel a eljárással az áruk rövid úton a zsalu bérlés árak  állványrendszer mind jobb, mind pedig bal oldaláról gyorsan levehetők. Az árucikkek gyorsan hozzáférhetők, a kivételi teljesítmény pedig különösen magas, hogy a megrendelési komissiózás és a gyorsan forgó készlet a zsalu rendszerek  komissiózásának elve tökéletesen megfelelő legyen a doka tábla .

 

A komissiózási állványok fölötti tér nagyon gazdaságosan, időt és helyet megtakarítva használható a raklapokon elhelyezett feltöltőárukhoz.Utántöltő állványok alkalmazásakor a tárolóeszközök a FiFo-elvnek megfelelően állnak a zsalu kölcsönzés  rendelkezésre. Ez a munkamenetet a zsalu  rendkívül hatékonnyá teszi, továbbá gondoskodik a feltöltés és a kivétel következetes elkülönítéséről, hogy az árucikkeket felhelyező és a  doka tábla komissiózó személyek ne zavarják egymást.A homlokzati állvány nagy függőleges falfelületek szigetelési, színezési, szerelési munkálataihoz biztosítják a legbiztonságosabb megoldást a munkások számára.

 

Az állvány bérlés árak  munkák esetén az ár kiszámítása elsősorban a zsalu bérlés  munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás a zsalu bérlés alkalmazásától,valamint az épülethez történő rögzítési lehetőségek számától és módjától függ. egy egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állványrendszerek. A PERI  az egyik legkönnyebb a kőműves  állvány rendszer a piacon.

 

Rendkívül biztonságos,a doka tábla  mert az Easy kerettel együtt a következő szint védőkorlátjának előszerelése segédelemek nélkül, az alsó, biztonságos munkaszintről történik. A kereteken lévő rozetták a homlokzati állvány  segítségével a PERI UP Flex moduláris állványrendszer és zsalu bérlés  elemeivel kombinálható.

a