Homokfúvás , homokszórás érdekelné?Keressen minket bizalommal!

Homokfúvás, szemcseszórás, felülettisztítás, felülethomogenizálás és felület megmunkáláshoz nyújtunk segítséget üzemünkben. Ez az új technológia kiválóan alkalmas rozsda eltávolításra, régi festékek eltávolítására, fémfelületek megtisztítására. A homokszórás  segítségével jó minőségű porózus felületvédelmet adhatunk a későbbi felülettisztítás és védelemhez. Ennek segítségével a porszórás, lakkozás, galvanizálás festés számára kiválóan előkészíthetjük a felületet. Legnagyobb előnye, hogy nem csak fém, hanem fa, műanyag, plexi, üveg, kerámia, és egyéb tárgyak pl a homokszórás  felületeiről is eltávolíthatjuk a rajtuk lévő régi felületvédelmet, vagy szennyeződéseket.

 

Ennek a technhológiának az az elve, hogy a szokásosnál tízszer nagyobb nyomással különböző részecskékkel koptatjuk a munkafelületeket. Ez régebben homokkal történt, a felülettisztítás innen maradt meg a homokszórás elnevezés is, ma már azonban különböző nagyságú szemcsékkel koptatják a felületet, A homokfúvásnál alkalmazott szemcsék  a homokszórás árak lehetnek korund, üveggyöngy, fémszemcse és üvegzúzalék.Mivel nagy nyomáson, óriási sebességgel lőjjük ki ezeket a szemcséket, az anyagra rakódott szennyeződéseket, vagy régi homokfúvás árak  felületvédelmet ez a módszer megtámadja, és az eredeti felületről leválasztja. Így az anyagok újra eredeti, tiszta felületét kapjuk meg.

A tiszta felület ezzel a módszerrel alkalmassá válik arra,  a homokfúvás árak hogy színterezés, lakkozás, porszórás, galvanizálás technológiákkal újra . Ha megfelelően választjuk ki a technológiát, akkor nem csak felületek tisztítására van lehetőség, hanem akár a mobil homokfúvás  különböző dekoratív felületek kialakítására is. Ez a technika alkalmas arra, hogy fémen fém tiszta felületet alakítsunk ki, vagy akár fa felületek öregbítésére, antikolására, erezésére. De alkalmas arra is, hogy a mobil homokfúvás  üvegeket ezzel a módszerrel tejszínűvé alakítsuk, vagy alumínium, és réz tárgyakat gyöngyözzünk vele.

a