Hová vigyük a járművet, ha horpadás javítást szeretnénk?

A szűk parkolóhelyeken bizony a leginkább óvatosakkal is előfordul, hogy óhatatlanul is rányitják az ajtót a mellettük parkoló autóra, mely történetesen éppen az öné is lehet. Nem véletlenül találták ki a családos és a mozgássérült parkolóhelyeket, de sajnos igazán az egyetlen segítség, amiben bízhatunk, az a horpadás javítás! Egy biztos, az autóját mindenki félti, és mindenki azt szeretné, hogy minél szebb és esztétikusabb legyen a megjelenése. Ebben segít a horpadás javítás, akár Budapesten, akár vidéken éri sérülés az autóját.

Hogyan tudják a szakemberek Budapesten a jégkár javítást elvégezni?

Az egyik változat a hagyományosnak mondott festékeltávolítás, majd egyengetés, végül fényezés kombinációban merül ki. Sajnos ez a módszer lassú, hosszabb időtartalmat vesz igénybe, több az anyagigénye, drágább és ezzel együtt szennyezi a környezetet is.

A jégkár javítás valamint a fényezés nélküli horpadás javítás egy prémium technológia, amelynél a sérült karosszéria elemet visszaegyengetjük a gyári állapotára, úgy hogy a sérülés nem látszik,és nem kell lefényezni sem. Ezért ez sokkal idő igényesebb mint a lakatolás illetve a fényezés, nagy koncentrációt, kézügyességet, tökéletes térlátást valamint sok éves tapasztalatot igényel.

A másik, sokkal innovatívabb, környezetkímélőbb technológia a jégkár javítására a fényezés nélküli eljárás, mely Budapesten egyre elterjedtebb. Ennek a módszernek az előnye, hogy nincs környezetszennyezés, olcsóbb, gyorsabb, nincs értékcsökkenés, nem változik a rétegvastagság.

Sajnos bárkivel megtörténhet, hogy egy apróbb horpadás keletkezik az autóján, ami horpadás javításra szorul. De önnek többé nem kell aggódnia, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel tudnak segíteni minden horpadáson! A horpadás javítás kedvezőbb megoldás a komplett karosszéria javításnál, ennek ellenére a szolgáltatás természetesen a legmagasabb színvonalat képviseli!

Több éves szakmai gyakorlat eredményeképpen speciális szerszámokkal szakember végzi a horpadás javítást nagy odafigyeléssel, pontosan és precízen. Ugyan létezhet elektromágnes rendszer, melyet cégünk is használ, de sok korlátja van még a horpadás javítás során ennek a technikának.

a