Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű árak Budapesten!

 

Eljegyzés előtt a leendő vőlegény nagyjából lázasan kutatja az eljegyzési gyűrű kínálatot, és próbálja kitalálni, hogy vajon milyen ékszerről  álmodik leendő menyasszonya. Nem ritka, hogy ehhez barátnők, esetleg női családtagok segítségét is kéri, hogy a siker biztosan ne maradjon el az eljegyzési gyűrű, és mindenképpen olyan gyűrű kerüljön szíve hölgyének ujjára, ami tényleg elvarázsolja.

Ritka, amikor egy vőlegényjelöltnek konkrét elképzelése van ezekről, hogy szíve hölgye vajon milyen eljegyzési gyűrűnek örülne, de létezhet. Ilyenkor két megoldás  is van: megpróbál felkutatni egy olyan karikagyűrűt, vagy készíttet egy ékszert. Utóbbi rendszer  előnye, hogy a karikagyűrű nemcsak hasonló lesz, hanem teljesen olyan, mint amilyet elképzelt a menyasszonyának. Ráadásul annak is megvan a maga csodája, hogy az adott karikagyűrű egyedi  egyszeri és megismételhetetlen, kifejezetten a szeretett lánynak készült: hát melyik nőt ne venné le a lábáról, ha egy konkrétan neki készített gyűrűvel kérnék meg a kezét?

jegygyűrűk helyzetében  már gyakoribb az egyedi megoldás, aminek leginkább talán az lehet az oka, hogy ebbe a körbe már a menyasszony is beszáll. Az esztétikai igényekben a lányoknak az esetek többségében sokkal markánsabb, határozottabb véleménye van, mint a férfiaknak, ezért a jegygyűrű kiválasztásába aktívan beleszólnak. Még az úrak  nagy része maximum abban szólal fel, hogy egy vagy kétszínű jegygyűrűt viselne a kezén, esetleg vastagabbat vagy vékonyabbat, addig a nőknek már az is számít, hogy oszlanak el a színek, van-e a gyűrűnek valamilyen mintázata, illetve legyen-e a női gyűrűben kő, és ha igen, akkor mennyi, milyen alakú, és hogyan helyezkedjenek el.

a

Vélemény, hozzászólás?