Könnyűszerkezetes házak kedvező árakon!

Könnyűszerkezetes házak 2 és fél nap alatt. A könnyűszerkezetes ház kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv, hogy bruttó alapterületre a könnyűszerkezetes házak  visszaszámolva, egy kész ház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt a gyorsház  hazánkban is egyre elterjedtebbek.

 

A készház az  építési módszer előre gyártott formáját kínáljuk Megrendelőinknek. Az építési mód neve: készház árak. Egy családi ház kivitelezési ideje így határozottan gyorsabb. A házfalakat tervrajz alapján üzemünkben méreti kötöttségek nélkül – előre legyártjuk, így nem kell tartani attól, hogy a gyorsház árak építés ideje alatt (amíg a fóliázott tetőszerkezet nem kerül rá) pl. egy eső miatt elázik – ellentétben a helyszínen szerelt változatokkal. Hossz toldott, szárított faanyaggal dolgozunk – ennek előnye, hogy nem vetemedik, nem  a készház csavarodik.

 

Átlagos mérettel számolva, a könnyűszerkezetes ház árak  falszerkezete az előre elkészített panelekkel nagyjából fél nap alatt összeszerelhető, illetve a födém és tetőszerkezet összeállítása körül-belül egy  könnyűszerkezetes ház napot vesz igénybe. Az összeállítás darukkal történik, a modern technológia rendkívül gyors munkavégzést tesz lehetővé.A készházak falpaneljei szárított, hossztoldott, felületkezelt faanyagból készülnek. A speciális gomba- és rovar elleni anyagokkal, állagerősítő anyagokkal kezelt fa a rágcsálók számára taszító, legalábbis az általunk eddig a gyorsházak  épített több száz ház közül egyetlen esetben sem kaptunk visszajelzést ilyen problémáról.

a