Könnyűszerkezetes házat keres?Hívjon minket!

A házfalakat tervrajz alapján üzemünkben méreti kötöttségek nélkül – előre legyártjuk, így nem kell tartani attól, hogy a készházak  építés ideje alatt (amíg a fóliázott tetőszerkezet nem kerül rá) pl. egy eső miatt elázik – ellentétben a helyszínen szerelt változatokkal. Hossztoldott, szárított faanyaggal dolgozunk – ennek előnye, hogy nem vetemedik, nem csavarodik.Átlagos mérettel számolva, a könnyűszerkezetes házak falszerkezete az előre elkészített panelekkel nagyjából fél nap alatt összeszerelhető, illetve a födém és tetőszerkezet összeállítása körül-belül egy napot vesz igénybe a gyorsházak .

 

Az összeállítás darukkal történik, a modern a gyorsház  technológia rendkívül gyors munkavégzést tesz lehetővé.A gyors házak előre legyártott formáját kínáljuk megrendelőinknek, a megoldás neve: könnyűszerkezetes ház. Egy családi ház kivitelezési ideje ezzel a módszerrel jelentősen lerövidül egy téglaház felépítésének szükséges időtartamához képest. A készház árak  falpaneljeit üzemünkben tervrajz alapján előre elkészítjük, így nem kell attól tartani -a helyszínen épülő házhoz képest- hogy a gyorsház árak  építkezés ideje alatt esőkár éri a félkész falakat, még mielőtt felkerülne rá a tetőszerkezet. Könnyűszerkezetes házak 2 és fél nap alatt .

 

 A könnyűszerkezetes házak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv,a készház  hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy kész ház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek.A könnyűszerkezetes ház árak építési módszer előre gyártott formáját kínáljuk Megrendelőinknek. Az építési mód neve: gyorsház . Egy családi ház kivitelezési ideje így határozottan gyorsabb a készház .

a