Légcsatorna vagy légtechnika érdekelné?

A  kör keresztmetszetű légcsatorna standard méretei miatt egy kivitelezés után megmaradt, fel nem használt elemeket nem kell kidobni egy későbbi új projekt során felhasználhatóak.Szerelés szempontjából is kedvezőbb tulajdonságokkal bír a kör keresztmetszetű légcsatorna, mivel merevebb kivitelű így vékonyabb lemezből előállítható. Légtechnika csövek árak kellenének?Ezáltal a szerkezete könnyebb, mint a négyszög légcsatornának, így a felszerelése során kevesebb függesztőre van szükség.A négyszög keresztmetszetű légcsatorna előnye, hogy jobb helykihasználással rendelkezik, valamint a mély frekvenciákat jobban csillapítja.

 

Légcsatorna árak miatt keresse meg kollégánkat. A légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort, vagy technológiai céllal valósítják meg. A légtechnikai rendszerek az egyéb épületgépészeti rendszerekhez képest hatalmas keresztmetszeteket alkalmaznak, ezért e légtechnika elemek elrejtése nem minden esetben megoldható, ezért ezen rendszerek helyét, már a tervezés során meg kell határozni, mivel az utólagos beépítése nagyon sok gonddal és a belsőépítészetben nem kívánt esztétikai hatással jár!

 

A horgonyzott lemez gyors és praktikus rögzítéséhez kínálunk a lemez színével megegyező önmetsző csavart vagy popszegecset is. Annak köszönhetően, hogy a lemezeket konkrét hosszúságban gyártják le, a hulladék minimális mennyiségre csökken. Légtechnika cső vagy spiko csőre lenne szüksége?Légtechnika csövek miatt keressen meg minket!

a