Légi szállítmányozás vagy esetleg tengeri szállítmányozás érdekelné?

A légi szállítmányozás a szállítmányozásnak azon ágazata, amikor az árutovábbításhoz légi közlekedési eszközöket vesznek igénybe. Ez a leggyorsabb szállítmányozás  mód.Azonban mivel a légi szállítmányozás a legköltségesebb az összes szállítási mód közül, a leggyakrabban kis méretű és nagy értékű áruk szállítás alkalmazzál, mikor a küldeményt rövid szállítási határidővel, nagy távolságra lévő helyre kell eljuttatni. Nagy előnye, hogy gyors, biztonságos, a légiszállítás  jól nyomon követhető, és nem igényel különleges csomagolást, hiszen az árumozgatás speciális gépekkel történik.

 

Hátránya viszont, hogy bizonyos veszélyes anyagokat nem lehet repülőn szállítani, valamint, hogy az áruk szállításához közúti szállítmányozás  is végezni kell a reptérre való beszállításhoz és a címzetthez való kiszállításhoz.Gondot okoz a nagyobb tömegű vagy nagy terjedelmű a légi fuvarozás  áruk zökkenőmentes és ügyfélközpontú légi  szállítmányozása? Segítünk, hogy ne problémát, hanem örömteli, kölcsönös együttműködést jelentsen Önnek áruja továbbítása az üzleti partnerei felé.

 

Bennünk a tengeri szállítmányozás esetében is egy megbízható, korrekt szállítmányozó partnert ismerhet meg. Segítségünkre bizton számíthat, áruját tengeri szállítmányozás során is mindig maximális felelősségtudattal kezeljük.Akkor érdemes Önnek ezt a szállítási módot választania, ha a lehetősége van hosszabb tranzitidőn belüli szállításra, hiszen a légi szállítás jellegzetessége (a hosszú hajózási időt figyelembe véve), hogy bármikor jöhet egy nagy vihar vagy egy kedvezőtlen időjárási helyzet, amely pár nappal megtoldhatja a szállítási időt.Cserébe viszont, a nemzetközi szállítmányozás  lehető leggazdaságosabb módon juthat el a rakománya a kívánt helyre, hiszen nagy távolságokra ez az egyik legolcsóbb szállítási mód.

a