Mágneskapcsoló – Végálláskapcsoló

A mágneskapcsoló érintkezői két ponton kapcsolnak és bontanak, jellemzően nagyobb légréssel mint a relék. A relék minimális légréssel és egy ponton érintkeznek. A relék hajlamosabbak az összeheggedésre terhelés kapcsolásakor, habár ma már sok helyen megfelelő relével kapcsolnak motorokat is. A mágneskapcsoló összetettebb és drágább eszköz, alkalmasabb is a teljesítmény kapcsolásra. Mágneskapcsoló alkalmasabb az induktít terhelések (motor) kapcsolására, nem is szívlelem ha motor relével van kapcsolva.

A végálláskapcsolót vezérlésére alkalmazzák a gépeknek az ellenőrzési rendszerét alkotják, mint biztonsági reteszelés.[1] A végálláskapcsoló egy elektromechanikus eszköz, amely tartalmaz egy indítószerkezetet és mechanikusan kapcsolódik egy bizonyos tárgyhoz. Ha egy tárgy kapcsolatba kerül a működtetővel, a vezérelt készülék működésbe lép vagy lekapcsol, ebben az esetben a végálláskapcsoló nyitja vagy zárja az elektromos érintkezőit.

Termékeink évek óta rendelkeznek ISO minősítéssel.

mágneskapcsolók, végálláskapcsolók széles választékával és rendkívül kedvező áraival hosszú ideje állunk vásárlóink rendelkezésére. A kapcsolók ára és magas minősége a visszajelzések alapján minden felhasználói igényt kielégítenek. Ezek a kedvező árak több éve változatlanok, és a jövőben se, tervezzük az árak emelését. Vevőink igényeinek megfelelően, mindig szívesen szolgálunk műszaki tanácsokkal

készülékkapcsoló, relét. A rendelés mennyiségétől független, akár 1 darabos, de több 100 darabos rendelés esetén is.

A mágneskapcsolónak vannak teljesítményérintkezői és segédérintkezői, és nagy áramú fogyasztók kapcsolására szolgálnak.
A relék vezérlésre valók, pl. a mágneskapcsolók vezérlésére.

a