Masszázs és Masszőr miatt érdeklődjön nálunk!

Több ezer éves hagyományokon alapuló távol keleti masszázs fajta, ahol akupunktúrás pontokat stimulálnak masszőreink felfrissítve testünket és lelkünket. Lazító, feszültségoldó és fájdalomcsillapító hatású. Testileg és szellemileg felfrissülünk, aktívabbak és kiegyensúlyozottabbak leszünk.Kényeztető olajos aromaterápia, mely ellazít és hangulatba hoz. Izmaink ellazulnak, vérkeringésünk felpezsdül és lelkünkbe béke költözik. Relaxáció felsőfokon, mely elrepít minket a távol kelet nyugalmába, kizökkentve minket rohanó hétköznapjainkból. A herbál masszázs  Budapest a thai masszázs egyik legősibb formája mely során gyógynövényekkel teli átgőzölt zsákocskákkal masszírozzuk át fájó, megterhelt izmainkat elmulasztva a kínzó fájdalmakat. A gőz behatol bőrünkbe és a fájdalom helyén felszívódva fejti ki jótékony hatását, ellazítva és felpezsdítve a fájó területeket.

 

A thai olajos masszázs 9.kerület  alatt az egész test regenerálódik és felfrissül. A masszőr  segítségével az olajok behatolnak a bőrbe majd a véráramba. Mivel az olajok teljes felszívódása hat- nyolc órát vesz igénybe, az aromaterápiás masszázs után egy ideig nem javasolt a zuhanyzás, máskülönben az olajok a manuálterápia  nem tudják kifejteni teljes hatásukat. A teljes relaxációhoz különböző masszázs olajok közül választhatnak a vendégek.A masszőr Budapest elősegít az arc kötőszöveti regenerálódását, így lassítva a bőr öregedését. Aki nem tudta volna, az arcon lévő akupresszúrás pontok stimulálásával számos egészségügyi problémát lehet kezelni, például a szemöldök tájékán történő masszázs a tüdőre lehet a svéd masszázs Budapest  jótékony hatással.

 

Az ajkak két sarkánál pedig, a vesének tudunk gyógyító perceket okozni. Fogyókúrához is kiváló, az arc közeli nyirokcsomóknál történt masszőr . Főként azoknak ajánljuk ezt a masszázs technikát, akik kimerítő szellemi munkát végeznek egész héten, hiszen ezen masszázstechnikát alkalmazva nem csak a sport masszázs Budapest  gondolatok tisztulnak ki, hanem a koncentrációs masszőr 9.kerület  képesség is nagymértékben javul.

 

További érdekes cikkek miatt kattintson ide: https://erdekessegek.cafeblog.hu/2019/04/11/197/

a