Méhtelep, színesfém felvásárlás Szigethalom területén!

Az alumínium a legértékesebb hulladékanyag, ami hatásos ösztönzést mutat újrahasznosításához a méhtelepünkön. Az Egyesült Államokban évente megcsinált  mintegy 100 milliárd italosdoboznak körülbelül kétharmadát viszik vissza újrahasznosításra a méhtelep területén. Ugyanez igaz a járművekben található alumínium 85-90 százalékára is amit a méhtelep Szigethalom telephelyén látunk is.
Az újrahasznosítással a nyersanyagon felül megtakarítható annak az energiának a 95%-a, ami az alumínium frissen, ércből történő előállításához kell, és csökkenthető az elhelyezendő veszélyes szilárd hulladék (vörösiszap) mennyisége is a méhtelep Szigethalom telephelyénél.

Ha nagyobb mennyiségű színesfém felvásárlást kíván értékesíteni  telephelyünkön, kérem, előzetesen értesítsen az érkezés várható időpontjáról a várakozási idő lerövidítése érdekében. Hasonló előírások miatt vegyes minőségű színesfém felvásárlás  beszállítása esetén célszerű minőség szerint különválogatni a gépkocsira rakott vashulladékot. Színesfém felvásárlás árak miatt vegye fel telephelyünkkel a kapcsolatot!

színesfém felvásárlás Szigethalom területénél  a kiállított kísérődokumentum tartalmazza az átvett szemetek minőségi besorolását, súlyát és az esetleges szennyezőanyag-tartalom miatti levonás értékét.Színesfém felvásárlás árak kellenének, hívja fel vállalatunkat és segítünk. Színesfém felvásárlás Szigethalom városában kevező összegeken  vállaljuk  a munkát!

A belföldön feldolgozható hulladékok értékesítésére a magyar piaci szereplőket részesítjük előnyben az akkumulátor átvétel részlegénél, amire pedig nincs hazai feldolgozó kapacitás, az közvetlenül, vagy kereskedők segítségével európai kohókba kerül. A nemzetközi piacra kilépve alkalmazkodni kellett a nemzetközi kereskedelmi normákhoz az akkumulátor átvételnél is, ahol az árazás területét a londoni Fémtőzsde (továbbiakban LME) adja, illetve a 40 százalékot meghaladó exportunk miatt árainkat a Forint/Euro árfolyam is befolyásolja. Akkumulátor átvétel árak miatt vegyék fel munkásainkkal a kapcsolatot! Az LME alapján kalkulált akkumulátor átvétel árakat időszakonként és képletszerűen alkalmazzuk partnereinkkel, és ez visszahat begyűjtői összeg képzésünkre is. Fontos beszállítóivá váltunk  a magyar színesfém-piacon működő feldolgozóműveknek (MAL Rt, Alcoa-Köfém Kft) az akkumulátor átvétel Szigethalom területén, de jól cseng az Inter-Metal Recycling név több olasz, német, belga és szlovén feldolgozónál is. Kimagasló ügyfél-kapcsolataink vannak Hollandiában és Ausztriában is az akkumulátor átvétel Szigethalom részlegénél.

a