menyecske ruha, esküvői ruha, esküvői ruha budapest,menyasszonyi ruha kölcsönzés

 

menyasszonyi ruha kölcsönzésesküvői ruhamenyecske ruhaesküvői ruha Budapest az álmát létrehozzuk

Van, aki minden áron vőlegényt akar szereznii és semmi mást nem szertne csak az  esküvői ruha a vágya. Van, aki nem törődik bele az egyszerű ruha varázslatokba, a benne megbújó érzést szeretné a felszínre törni, és örömét a környezetére sugározni az esküvője alkalmával, ezzel az érzéssel találkozhat nálunk az esküvői ruha budapest aloldalunkon.
Sem mások iránt, sem magunk iránt nem vagyunk tolakodóak az igények megfejtésekor és az ajánlatok kimondásakor, a menyasszonyi ruha kölcsönzésekor az ön igényeire szabott ajánlatakor. – és ez úgy gondolom, nagyon fontos, hiszen sok mindent kell mérlegelnetek az esküvői készületek döntésekor.

A legnagyobb odaadásunkkal, igyekezetünkkel próbálunk a menyasszonyok  mellett lenni folyamatosan jót és jobbat létrehozni, akár az esküvői ruha kiválasztásakor.

Ha Nektek is megfelel az elképzelés akkor jó oldalt találtatok meg az esküvői ruha budapesti szalonunkban!

Ezúton kívánom Nektek hogy legyetek sikeresek a házasságban, örömmel veszem a megkereséseteket akár a menyecske ruha keresésében!

  • TÖBB MINT 5000 ruha van az   ESKÜVŐi ruha budapesti szalonunkban  már több mint a háromnegyede  elkét amióta a vállalkozásunk van.
  • Nem sima munkások segítenek a választásban, hanem gyakorlattal rendelkező divatszakmailag képzett tanácsadók akik segítenek a menyasszonyi ruha kölcsönzésekor.
  • Partnereink a NEMZETKÖZI ÉLVONALHOZ viszonyulnak, rangos esküvőszakmai díjak tulajdonosai. – piaci szereplők, melyek a tudásukkal, innovatív tervezéseikkel váltak céghatalmakká és különleges menyecske ruha rendezvényeket is kaptak.
  • A MAGGIE SOTTERO USA piaci szereplő minden évben eddig megkapta a legrangosabb szakmai és közönségdíjakat, köztük a 2014. év legkeresettebb menyasszonyi ruha kölcsönzés tervezője szakmai díjat, a legszebb esküvői viselet közönségdíjat.
a