Milyen esküvői ruha a legnépszerűbb ma? Hiszem, hogy a megfelelő esküvői ruha kiválasztásában nem feltétlen a trendeket kell követni.  Az esküvői ruha passzoljon az alakunkhoz és az esküvő stílusához is. Az pedig már csak mindenki maga dönti el, hogy mennyi pénzt tud elkölteni egy esküvői ruhára.

Milyen esküvői ruha a legnépszerűbb ma?

Hiszem, hogy a megfelelő esküvői ruha kiválasztásában nem feltétlen a trendeket kell követni.

Az esküvői ruha passzoljon az alakunkhoz és az esküvő stílusához is. Az pedig már csak mindenki maga dönti el, hogy mennyi pénzt tud elkölteni egy esküvői ruhára.

Az esküvői ruha árak nagyon eltudnak szállni hiszen nem mindegy az anyag, tervező de még a származási hely sem ami az esküvői ruha árakat illeti.

A megfelelő ruha színe számomra még mindig a fehér de már találkoztam olyan halvány lila vagy barack színű ruhával is amelyre bátran rávágtam volna az igent.

A menyasszony jó ha tudja, hogy nagy sorban állás van minden évben a felkapottam esküvői ruha szalonokban így ha meg van az időpont akkor a helyszín mellet az esküvői ruha legyen az elő amit elintéz mert sokszor már fél évvel  a tervezet lagzi előtt elkapkodják a legjobb darabokat.

Az esküvői ruha kiválasztása első körben most már mindig az interneten történik mert a szalonokba is időpont foglaláskor meg kell adni melyik ruhákat szeretnénk majd felpróbálni. Az esküvői ruha árak függnek attól is, hogy melyik év kollekciójából választunk. Az új esküvői ruhák mindig magasabb áron lesznek kínálva.

Persze ha az esküvői ruha mellett a menyecske ruhát is ugyan ott válasszuk akkor kaphatunk rá kedvezményesebb árat.

Ezek után már csak az esküvő szervezése marad hátra ami a megfelelő ruha kiválasztás után gyerekjátéknak fog tűnni.

A férfiaknak pedig csak hátra kell dőlni és figyelni.

a