Mindenki másképp hordja  a karikagyűrűjét, jegygyűrűt?

Mindenki másképp hordja  a karikagyűrűjét, jegygyűrűt?

A friss házasok és azon belül is általában a nőkre jellemző, hogy hatalmas büszkeséggel hordják az ujjukon a karikagyűrűt azt megelőzően pedig az eljegyzési gyűrűt.

Vannak azonban, akik már kezdetekkor nem szimpatizálnak a viselésével és jó esetben később változik meg a szokásuk ezen a téren.

Ez nemcsak a külvilág számára érthetetlen de még sok esetben a párok is nehezményezik, még ha nem is csinál belőle gondot(látszólag legalábbis), hogy a párja nem viseli a karikagyűrűt. De talán mi lehet az oka annak, ha valaki nem szeretné hordani a jegygyűrűjét, vagy karikagyűrűt a házasságban? Mindig rosszat jelent? Nem.

Csupán főleg a férfiaknál jellemző, hogy nem viselnek ékszert és van aki nem is bírja megszokni azt így nehezen tűri meg magát még ha karikagyűrűről is van szó.
Tehát nem mindig az az oka, hogy a karikagyűrűt nem hordó fél titkolni akarja, hogy házas, és a házasság megromlására sem mindig lehet következtetni azért mert nincs az ujján a gyűrű.
De akkor miért nem hordják páran a karikagyűrűt vagy más néven jegygyűrűt?

– Munka által is lehet.

Van, aki olyan fizikai munkát csinál, hogy a jegygyűrű viselése egyenesen veszélyes is lehet, ezért a munkahelyén nem hordhatja.

Nagyon sokan aggódnak, hogy a fölveszem-leveszem játéknak előbb vagy utóbb az lesz a következménye, hogy otthagyják valahol vagy elhagyják azt az eljegyzési gyűrűjüket, ezért inkább egyáltalán nem viselik a jegygyűrűt és nőknél is ez szokott ok lenni az eljegyzési gyűrű nem viselésére.

– Mert nem akarnak ékszert viselni mert egyszerűen nem szeretik.

Aki erre az oldalra látogatott el, az valószínűleg kedveli az ékszereket és talán furcsán hangzik számára, de van, aki nem így áll hozzá és kimondottan nem szereti vagy nem tűri meg magán az ékszert legyen szó eljegyzési gyűrű, karikagyűrű vagy jegygyűrűről.

. Az ékszerhordás nem mindenkinek öröm, és a jegygyűrű is ékszer. Többen is vannak, akik azért nem hordják, mert egyszerűen csak nem viselnek ékszereket.

A forevermark igazolt gyémántjaival készített ékszerek között viszont lehet, hogy ön is megtalálja azt a gyűrűt amelyet félretéve elveit is viselne szívesen.

A forevermark ékszereket már hazánkban is megtalálja a forevermark kijelőlt üzletekben.

a