Mobil homokfúvás és homokszórás árak kellenének?

Esztétikus területek a homok erejével lehet csak elképzelni amit csak a homokszórással lehet megcsinálni. Igen, ez a mobil homokfúváshomokszórás folyamata.  Mindenki szeretne szép egyszerű, esztétikus részleteket maga körül amit a mobil homokszórással tudunk megcsinálni. Lehet smirglivel megcsinálni, felületkezeléssel homogenizálni, de mégis a legjobb és legbiztosabb lehetőség a mobil homokfúvás lesz számunkra.  A homokfúvásos folyamatoknak az alapja az, hogy homokszemcséket elegyítünk sűrített levegővel egy úgy definiált  homokfúvó tartályban. A szükséges fúvólevegőt légkompresszor ajánlásaival a felülettisztításnál. A sűrített levegő gyors kiáramlásának köszönhetően a homokszemcsék is felgyorsulnak ha a ezt a fajta felülettisztításos rendszert csinálunk.

 

MOBIL HOMOKSZÓRÁSOS TECHNOLÓGIÁNAK A TERÜLETE AZ, HOGY HOMOKSZEMCSÉKET ELEGYÍTÜNK SŰRÍTETT LEVEGŐVEL EGY ÚGYNEVEZETT HOMOKFÚVÓ TARTÁLYBAN.

A kellő fúvólevegőt légkompresszor csinálja és pont ezért van az hogy a homokszórás árak ennyire drágák. A sűrített levegő extra hamar kiáramlásának köszönhetően a homokszemcsék is felgyorsulnak a homokszórás területén.

a