Műanyag medence,műanyag tartály érdekelné?

Azok a műanyag tartályok , amiknek a vízszintje a medenceperemmel egybeesik,a PP medence árak  feszített víztükrű medencéknek nevezzük. A vízforgatás a medence körül körbefutó vályún keresztül történik. Átlagosan 30% – kal drágábbak, a műanyag tartályok  mint a sülyésztett víztükrű medencék.Ezek azok a medencék, ahol a vízszint lejjebb helyezkedik el, mint a medence perem (kb. 10-15 cmrel). A medence vízforgatása fölözőedényen (szkimmer) keresztül történik,aminek a víz elszívása mellett az úszó szennyeződések kiszűrése a feladata.

 

A műanyag tartály  kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű 6 mm vastag a PP medence  polipropilénnel dolgozunk a műanyag medence  legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelve.A műanyag medence gyártás  polipropilén medence magas hőmérsékleten készül a műanyag elemek hegesztésével, melyek a műanyag tartály  tökéletes vízmentes zárást biztosít. A termék merevsége érdekében ahol a műanyag tartály árak  szükséges vastag 4×4 cm-es vas zártszelvénnyel merevítjük a medencét, hogy így is tartós maradjon.

 

A műanyag tartály árak  egyértelmű előnye, hogy a felülete nem sérülékeny (fizikai behatásokat jól tűri), változatos, akár szögletes forma is kialakítható (minimális lekerekítéssel) valamint, hogy a PP medence gyártás testbe könnyen építhető belső vagy akár külső a PP medence  lépcső és fürdőpad.A polipropilén műanyag kerti medencék felszerelhetőek ugyan azokkal a luxus kiegészítőkkel, melyek kényelmessé teszik az Ön szórakozását (medencefűtés, medencevilágítás,és a PP medencék  sóvíz bontó, automatikus vízkezelés, polikarbonát medencefedés). Az egyéb kiegészítő tételekről az ajánlatunkban pontos tájékoztatást adunk. A  műanyag tartály gyártás és a medencék alá vasalt beton és rá hőszigetelés javasolt. (Kisebb medencék esetén döngölt sóderágy is lehetséges.

a