Műanyag tartály, PP medence miatt hívjon minket!

Hazánkban a legelterjedtebb a műanyag  tartály gyártás kivitelek: műanyag tartály és beton tartály konstrukciók. A beton ciszterna konstrukciók sok esetben nem vízzáróak, ezért azok utólagos szigetelése szükséges. A különböző fajta ként a PP medencék  szigetelések, vagy tartály fólia szigetelések azonban jelentős többletköltséget és nem utolsó sorban időt igényelnek. A műanyag  tartályok másik hátránya, hogy utólag nehézkes, vagy nem lehetséges új csőcsatlakozások kialakítása.Több vizsgálat bizonyította, hogy egy medence építése olyan beruházás, amely növeli a ház értékét (akár 20%-kal) több éven keresztül.Egy medence megkönnyítheti az ingatlan bérbeadását vagy eladását is. A PP  medence megépítése egyszerre jelent örömet és jelentősen növeli az ingatlan értékét.

 

PP medence ideális hely kellemes pillanatok eltöltésére és a családi vagy baráti kapcsolatok ápolására, a víz örömének élvezete közben. A gyerekek félreteszik a játékkonzolt és a PC játékokat, hogy a családdal együtt játszhassanak és „mozogjanak” a medencében. Olyan jó együtt lenni a PP  medencék  ! A kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű 6 mm vastag polipropilénnel dolgozunk a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelve.

 

A polipropilén medence magas hőmérsékleten készül a műanyag tartály  elemek hegesztésével, melyek tökéletes vízmentes zárást biztosít. A termék merevsége érdekében ahol szükséges vastag 4×4 cm-es vas zártszelvénnyel merevítjük a medencét, hogy így is tartós maradjon.A műanyag tartály árak  egyértelmű előnye, hogy a PP medence gyártás felülete nem sérülékeny (fizikai behatásokat jól tűri), változatos, akár szögletes forma is kialakítható (minimális lekerekítéssel) valamint, hogy a testbe könnyen építhető belső vagy akár külső lépcső és fürdőpad.

a