Nádtető ,Nádtető készítés miatt keressen minket!

Jó bornak nem kell cégér” – ahogy a nádtető , mint építőanyagnak sem szükséges különösebb reklám, ha abból indulunk ki, hogy gyakorlatilag évezredek óta ismert tető-fedő anyag. A nádtető az idők során jelképezte a szegénységet is, ma azonban ismét széleskörű népszerűségnek örvendhet. Talán nem is véletlen, hogy mint a nádtető anyag annyi éven át jelen van a nádaratás árak  építészetben. Mint esztétikum vitathatatlan dísze az épületeknek, mint anyag könnyű, nem igényel erős tető-szerkezetet, ezen kívül a nádtető készítés  kiváló hőszigetelő, télen és nyáron egyaránt jó szolgálatot tehet a hűtés és fűtés gazdaságosabbá tételében.

Érdemes a nádtető készítés  megemlíteni a tetőszerkezetekhez tökéletesen illeszkedő nádréteg alakíthatóságát. Kémények, ablakok, szellőzők stb. kialakításakor sem jelent gondot a megfelelő szakember számára a nádtető formázása, illesztése, a már említett esztétikum pedig előnyösebb kialakításokat is eredményezhet, mint bármelyik más tető-fedő anyag a nádtető árak  esetében.A jó minőségű, megtisztított, gaztól, levelektől és egyéb „idegen” anyagoktól mentes és a nádtető készítés  megfelelően kezelt, tárolt nád tartós, sőt szívós felület kialakítását teszi lehetővé.

A megfelelő szakember olyan tető elkészítésére képes, amely tetőt nagyjából 2 évente kell, illetve érdemes újrakezelni, amely minimális ráfordítást jelent mind időben, mind anyagilag. A karbantartás lényege egyrészt a nádtető javítás  joggal elvárt elvárások teljesítésének biztosítása (hőszigetelés, beázás-mentesség, szilárdság) másrészt a közvetlen tűzveszély megelőzése. A XXI. Században a munkálatok fontos részét képezi a nádtető javítás  lekezelése, ami által a gyulladékonyság esélye minimalizálható, ami által nem jelenhet a nádtető nagyobb veszélyt, mint egy közelünkben parkoló autó, bármely épületen belüli irattároló, vagy a nádaratás  akár az otthonainkban lévő konyhánk, ahol bizony forró olajjal, zsírral dolgozunk. A karácsonyi vagy születésnapi gyertyák meggyújtásáról ne is szóljunk!

Nádtető árak miatt forduljon hozzánk bizalommal !

a