Nemzetközi költöztetés, Bútorszállítás, Költöztetés árak, Lomtalanítás, Költöztetés Budapest

Költözne belföldön vagy külföldön? Lomtalanítana? Segítünk!

Így nem mindegy, hogy Ön  milyen szinten, milyen alapossággal tájékozódott, és milyen érvek alapján választott, mikor meghozta a döntését költözéskor.

Szeretnénk ezzel a web-lappal, körültekintően, mind szakmai, mind egyéb részletre kiterjedően segíteni Önnek, a megfelelő szolgáltató kiválasztásában.

Talán már Ön is, vagy rokona, ismerőse is szerzett korábban olyan tapasztalatot, hogy a lakásban megjelenő rakodók nem mindig „úriemberek”.Ezért aztán sokan igyekeznek haveri vagy rokoni körben megoldani a költöztetést. „Tudod a Józsinak van egy furgonja, aztán majd elhívom a haverokat pakolni!” Mi azonban a garancia rá, hogy a barátok vagy rokonok nem ejtenek el egy értékes antik bútort, vagy a nagyi étkészletét tartalmazó méretes dobozt a költöztetés során? Az ismerős fuvarozó lehet, hogy olcsó, sőt akár „ingyenes”, de nem is vállal garanciát semmire.A speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsik burkoltak, filcezettek, minden szükséges felszereléssel, védőanyaggal ellátottak. Minden adott a színvonalas, felelősségteljes szakmai munkához.Mind a belföldi, mind a nemzetközi költöztetés esetében speciális biztosításokkal rendelkezünk.Megbízható és képzett szakembereinknek, akik az évek során bejárták Európát, egy nemzetközi költöztetés szinte már rutin munka.Bízza gyakorlott és lelkiismeretes csapatunkra a költöztetést, és nem éri csalódás! A bútorokat és egyéb ingóságait biztonságosan csomagoljuk és rögzítjük, illetve amennyiben szükséges, a bútorokat szét-, majd a célállomáson újra összeszereljük.

Költöztetés árak fajtái:

-Budapesten belül végzett költöztetés árak
-Budapest, illetve maximum 50 km-es vonzáskörzetében végzett költöztetések árai
-Vidéki viszonylatban elvégzett költöztetés árak

Cégünk mennyiségi korlát nélkül vállalja a minőségben végzett bútorszállítást, emeletre való felvitelét, a bútor helyre tételét, igény esetén akár az összeszerelését is.

Akár az üzlettől otthonáig vállaljuk a bútorszállítást, helyre tételét, és akár még régi bútorait is elszállítjuk.Időről időre minden háztartásban elérkezetté válhat a lomtalanítás. Egy esetleges költözés általában a legjobb alkalom, hogy megváljon feleslegessé vált tárgyaitól. Nem akarja kivárni az éves lomtalanítást? Nehézséget okoz Önnek a nehezebb tárgyak mozgatása? Mi segítünk, hogy ne Önnek kelljen vesződni a lomtalanítással. Hivatalos lerakóhelyekre szállítjuk megunt, elhasználódott vagy tönkrement könyveit, bútorait, ruháit, háztartási gépeit.Amennyiben minket választ, csak annyi a dolga, hogy rámutat a lomtalanításra szánt tárgyakra s már szállítjuk is.Akár belföldi, akár nemzetközi költöztetéseknél az árak legfontosabb alakítója, hogy milyen kapacitású, kategóriájú költöztető tehergépkocsi, és a kategóriának megfelelő létszámú személyzet végzi el a költöztetés Budapest szolgáltatást. A DBR Költöztetés teljes körű szolgáltatást nyújt, legyen ez akár szállítás, költöztetés Budapestbútorszállítás. Ezeken kívül cégünk portfóliójában szerepel a költöztetés Budapest és a nemzetközi költöztetés is.

 

 

a