Nemzetközi szállítmányozás, közúti szállítmányozás árak kellenének?

 

tengeri szállítmányozás 20’ és 40’ konténerben, különleges  konténerben továbbá LCL rendszerben, ügynöki formában látjuk el a hajóstársaságokon keresztül Európa északi és déli kikötőin át WFG partnerhálózatunk szakmai bevonásával  többnyire. Nemzetközi szállítmányozás árak miatt vegyék fel partnereinkkel az igényeiket!! Míg az égen  2 – 3 nap alatt bejárható az oda – vissza vezető rendszer, addig a tengeri szállítmányozás  folyamatával ez akár 40 – 60 nap is előfordulhat.  Közúti szállítás árak miatt vegyék fel embereinkkel a kéréseiket!

Ennek kiválóanaz egységre jutó közúti szállítmányozás árak( tonna kilóméter ) olcsóbbak mint a többi szállítási munkálat. Árucsomagolás miatt vegye fel személyzetünkkel a szükségleteiket!

Bár az egyik leglassabb szállítási folyamat, de fuvarkapacitása akár 40.000 – 50.000 tonna is előfordulhat, mellyel kimagaslóan az egyik legmagasabb díjazással  szolgáló  szállítási mód és a tengeri szállítmányozás árak se annyira magasak. Közúti szállítás miatt hívja fel emberünket!

közúti szállítmányozás a precíz díjazások miatt nagy hatótávolság mellett biztonsági távlatból  is nagyon megfelelőek! Közúti szállítmányozás árak miatt vegyék fel csapatunkkal a szolgáltatásaikat! Vámügyintézéssel foglalkozó vállalatunk lesi szolgáltatásait!

légi szállítmányozás az szállítási folyamat, amit leginkább megbélyegeznek a „legköltségesebb szállítási folyamat” tudatával. Mégis ha fuvarozott termékek    értékét nézzük, akkor 35%-kal részesül a nemzetközi szállítmányozásból. A világ nagy irodáinak    körében megismert felmérés szerint beruházásaink 25% – át a megfelelő légi szállítmányozásoknak tulajdonították, és 56% mondta azt, hogy segített számukra a költségek csökkentésében, illetve a választási szempontok közül a legfontosabbnak a tervezhetőséget és a pontosságot emelték ki. Légi szállítmányozás árak miatt vegyék fel emberünkkel  aszolgáltatásokat!

Ezt a nemzetközi szállítmányozást saját gépparkunkkal  csináljuk  futárposta és courier egyidejű munkálataival az optimális idő figyelembe vétele miatt is.  Logisztika miatt vegye fel embereinkkel  a kapcsolatot!

a