Non-stop sofőrszolgálat, bel és külföldi autómentés ajánló

A Sofőrguru kedvező árakat kínál az alábbi szolgáltatásokra:

Karambolozott, sérült, lerobbant, elakadt autó, motorkerékpár, valamint kisgép és munkagép elszállítását, Budapesten, Pest-megyében, vagy akár országosan is.

Autómentő flottánk járművei műszakilag megbízhatóak. Budapesti telephelyünkön rendelkezünk autó vontató, autószállító és tréleres járművekkel. Az autómentés során korszerű felszerelést biztosítunk, a legújabb technikát és persze sok évnyi tapasztalatot. Önnek illetve nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés folyamatában sértetlenül érjen haza.

A tréler segítségével lakókocsit és a vontató járművet is egyszerre tudjuk hazaszállítani, így akár belföldön, akár külföldön kerül bajba az autós, ár/érték arányban a legjobb autómentés szolgáltatásokat tudjuk nyújtani magas színvonalon.

Árainkról tájékoztatásképp:

Budapesten és környékén: 8.000-20.000.- Ft. +áfa

Vidéken az alapdíj: 5.000.- Ft. + 120-150.-Ft/km +áfa (200km-ig bezárólag)

Autómentő diszpécserünk készséggel áll az Ön rendelkezésére az év bármely napján! Non-stop Sofőrszolgálat Budapesten: Sofőrbérlés éjjel-nappal – Reptéri transzfer – Szerviz fuvar – Teherautós fuvar – Rendezvény (több autós fuvar) – Flottamozgatás (több autós fuvar)

A sofőrszolgálat választási lehetőség minden szórakozni vágyónak, aki nem akar választani az alkohol fogyasztás és saját autó kényelme között. A Sofőrguru sofőrszolgálat azzal a céllal alakult, hogy alternatíva lehessen Hölgyek és Urak számára, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert tudják, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemzi. Mindemellett kellemesebb társaságot nyújtanak a hazaúton.

Fix sofőrszolgálat, sofőrszolgálat árak 
A Sofőrguru több éves tapasztalattal, “A”, “B”, “C”, “E”, kategóriás hivatásos jogosítvánnyal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Buliban volt, és nem szeretne ittasan vezetni? Szüksége lenne egy megbízható olcsó sofőrre vagy csak egyszerűen fáradt? A sofőrguru erre is megoldást kínál: Sofőrjeink éjszaka is várják hívását!

Címre érkezést a lentiek szerint tudjuk biztosítani:

Budapesten belül: 20-40 perc / vidék esetében: 40-60 perc.

a