Szobafestő Budapest – Szobafestés Budapest – Szobafestő – Szobafestés

Családi vállalkozásunkban fiammal több mint 18 éve dolgozunk együtt, én magam pedig közel 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem!

Szolgáltatásainkat bővítettük : a szobafestés, mázolás, tapétázás mellett gipszkartonozást, villanyszerelést, burkolást, járulékos kőműves munkákat, szobafestés után takarítást, lakás átalakítást, lakásfelújítást is végzünk.

Számomra elsődleges a szobafestő munka minősége és a megrendelő elégedettsége, emellett a tiszta munkavégzés, illetve a megrendelőkkel a jó kapcsolat és a kölcsönös bizalom megteremtése.

Szobafestő Budapest – keressen fel minket

Fő tevékenységünk a szobafestés Budapest-mázolás-tapétázás valamint a gipszkartonozás és a belső átalakítások köré csoportosul. Foglalkozunk laminált parkettázással és dryvit hőszigeteléssel.

Minden munka után 2 év tartóssági garanciát adok, a pontos munkavégzés után!

A több szakival ellentétben nem csak a tisztasági festéshez értünk, hanem a minőségi mázoláshoz és a precíz tapétázási munkákhoz is.

Különösen fontos számunkra, hogy az egyedi igényeknek megfelelően dolgozzunk, a legjobb minőségű anyagokkal és ár értékarányban.

Válassza a kellő tapasztalatot, szakmunkát festő és szobafestő munkákhoz, mert a legszebb eredményt így érheti csak el.

Szobafestés és festőmunka igényes, pontos, gondos, kivitelezéssel gyorsan.

Mit vállalunk:

Tisztasági szobafestés Budapesten, Lakásfestés, épületfestés, beázás utáni festés és javítás penészedés megszüntetését.

Amikor az ember egy frissen festett lakásba költözik nincs gondja a felújításra. Viszont ahogyan telnek az évek az otthon – legyen az ház, házrész, lakás – felújításra szorul. Lehet ez a komfortérzet növelése, falak elhasználódása, színek kifakulása, szerelési munkálatok utáni helyreállítás, vagy meghibásodás átalakítás miatt. A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése.

Sok gondot szokott okozni a szobafestő után maradt festék foltok feltakarítása? A bútorokat letakarjuk, a padlót megóvjuk!

TISZTASÁGI SZOBAFESTÉS ÉS A JÓ SZOBAFESTŐ: A szobafestés Budapest szolgáltatást általában 2-4 évente szükséges újra igénybe venni.

Mint más szobafestő nem versengünk az árakkal és nem is akarunk, nálunk elsődleges szempont a minőség.

Mi ötvözzük a klasszikus kézműves munkát és a legújabb gépi technológiát.

 

a